Koristimo veb-kolačiće za pružanje najboljeg korisničkog iskustva.

Details OK!

Sa potpisivanjem sporazuma o distribuciji sa crnogorskom kompanijom Futuristic d.o.o iz Podgorice, Kazal je napravio još jedan veliki korak ka pokrivanju Balkana.

 

Prošle godine, Kazal je prvi put instalirao Kinderpitch u inostranstvu, i to u Tirani, Albaniji, zahvaljujući Fondaciji bivšeg fudbalera Lorika Cane i gradonačelnika Tirane. U međuvremenu Kazal je konstantno tražio prilike da se dalje širi po regionu i po susjednim državama.

Zahvaljujući naporima Mađarske ambasade u Podgorici, Kazal je dogovorio saradnju sa Futuristic d.o.o iz Podgorice. Vlasnici Futuristic-a imaju veliko iskustvo u organizovanju velikih sportskih događaja u zemlji. Istovremeno, vjerujemo da će njihovi kontakti i iskustvo u saradnji sa opštinama i velikim kompanijama u Crnoj Gori, biti od koristi Kazal projektu.

Prilikom posjete Podgorici prošle nedelje, Kazal je imao sastanke sa novim distributerima i imao čast da upozna gospodina Krisztiana Posu, ambasadora Mađarske, i gospodina Duška Karadžića, komercijalnog atašea Mađarske amabasade.

Jedva čekamo da postavimo prve Kinderpitch terene u Crnoj Gori!

 

#kinderpitch #kazal #expansion #futuristic #futuristicdoo #podgorica #montenegro