Koristimo veb-kolačiće za pružanje najboljeg korisničkog iskustva.

Details OK!

Ka2al Kinderpitch je dobio nagradu za "Mađarski proizvod godine" i "Inovaciju godine" u 2013. godini.

 

Počasni naziv "Mađarski proizvod godine" je priznanje i nagrada za proizvode, usluge i ekonomske organizacije, koje su dokazano posvećene u njihovim aktivnostima i davanju prioriteta na proizvodnji u skladu sa najvisočijim standardima, kao i pružanju usluga u skladu sa time.

 

Ova nagrada se počela dodjeljivati prije 19 godina. Danas je tender koji se odnosi na osvajanje  "Mađarskog proizvoda godine" postao najprestižniji sertifikat u Mađarskoj. Ovaj sertifikat je jedini neprofesionalni sertifikat koji je dostupan svim oblastima ekonomije kroz dobrovoljni otvoreni tender. Ceremonija dodjeljivanja nagrada tendera je svake godine organizovana početkom septembra u Parlamentu.

 

Na nagradu se može gledati kao potvrdu povjerenja kupaca, ona je smjernica i referenca u podizanju povjerenja među kupcima. Nagrada uspostavlja sistem zahtjeva i uslova za prijavljene organizacije koji je u skladu sa naprednim potrebama za kvalitetom i izdržljivošću, kao i za zaštitom kupca i životne sredine.

 

Ovakva nagrada poboljšava imidž proizvođača time što potvrđuje izvrsnost proizvoda ili usluge, njegov kvalitet, potvrđuje tehnologije i metode koje su korišćene u procesu proizvodnje, što automatski daje na vrijednosti samom proizvodu.

 

Počasna titula "Inovacija godine" je uspostavljena 2010. godine. Ova nagrada je priznanje i nagrada za proizvode, usluge koji su unikatne Mađarske inovacije, koje zadovoljavaju potrebe kupaca po najvisočijim standardima i propisima. Ka2al Kindepitch je  prvi sportski proizvod koji je 2013. godine, dobio ovakvu nagradu.